Tryklåsprotese

Når tandprotesen ikke sidder fast, og navnlig den hele underkæbeprotese, er det muligt at få indopereret implantater, som er kunstige tandrødder, i selve kæben. De nye ‘tandrødder’ kan så bære forskellige former for tryklåse. Tandprotesen kan låses fast, så den ikke bevæger sig under tale og tygning. Man skal dog stadig selv tage den ud 2 gange dagligt for den nødvendige børstning og renholdelse af såvel tandprotese, som de kunstige rødder.

Det foregår på denne måde: Efter en undersøgelse her på klinikken, bliver du henvist til en tandlæge, som jeg arbejder sammen med. Tandlægen sætter implantaterne i under lokalbedøvelse. Tandlægen vurderer i hvert enkelt tilfælde, hvor lang tid der skal gå, inden tryklåsen kan sættes på implantatet – typisk 8-12 uger. Så fremstilles protesen som herefter kan klikkes fast på de nye implantater.

Kontakt klinikken for nærmere information.

Næsten alle kan få implantater – uanset alder.

Scroll to Top
Har du spørgsmål til behandling, tilskud eller andet?

Indtast dit navn og telefonnummer
– så ringer jeg dig op og besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt

Covid-19 forbehold

Smil Trygt - også under corona

Ift. COVID-19 virus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand. Derfor er det vigtigt, at du kontakter klinikken på telefon 98 12 65 22 for tidsbestilling inden fremmøde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.