Helprotese

Når du har fået konstateret, at en, flere eller alle tilbageværende naturlige tænder ikke kan bevares, må de erstattes med en protese. Her er det vigtigt at komme og få taget et aftryk, inden tandlægen trækker tænderne ud. Man kan så få den nye tandprotese indsat umiddelbart efter tandudtrækningen. Derved kan man bedst bevare et naturligt udseende. En tandprotese kan i de allerfleste tilfælde gengive de naturlige tænders udseende og stilling.

Det kan lade sig gøre at få en protese til at ligne det naturlige tandsæt meget. Det er en god ide at tage et vellignende foto med, så kan jeg efterligne den tandstilling du ønsker at få igen.

Jeg tilbyder 3 forskellige typer proteser:

Du kan se de forskellige typer proteser, når du er hos mig til den gratis konsultation.

Det kan være svært i begyndelsen at have både tandprotese og mad i munden, og samtidig tygge ubesværet. Det skal man først lære. Det kræver tålmodighed at vænne sig til protesen. En tandprotese kan i begyndelsen genere. Hvis ikke ømheden eller smerterne forsvinder i løbet af et par dage, skal du kontakte klinikken. Der skal for det meste bare foretages en lille rettelse på protesen. Protesen skal derfor tilpasses, så den igen passer nøjagtigt.

Hvis din gumme er svundet meget, og du oplever smerter og irritation, er det muligt at montere en blød basis i underprotesen. Den kan være med til at give en bedre funktion af tandprotesen.

Hvis du har haft et uheld med protesen, og den er revnet eller knækket, kan den som regel repareres.

Hvis du ønsker en protese, der sidder helt fast, kan en implantatprotese være løsningen. Hvor protesen klikkes fast på implantater der sidder fast i munden.

Scroll to Top
Har du spørgsmål til behandling, tilskud eller andet?

Indtast dit navn og telefonnummer
– så ringer jeg dig op og besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt

Covid-19 forbehold

Smil Trygt - også under corona

Ift. COVID-19 virus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand. Derfor er det vigtigt, at du kontakter klinikken på telefon 98 12 65 22 for tidsbestilling inden fremmøde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.